Indicatoren op Antifouling u moet weten

Scirocco NL over Boero kan zijn een scherp geprijsde koperhoudende antifouling. Het bijzondere met die antifouling is dat het een kenmerken met een harde antifouling heeft, en de voordelen van ons zelfslijpende antifouling. Daarom kan zijn deze antifouling geschikt voor schepen betreffende snelheden tot 50 knopen.

Snelheidsverlies. Een aangroei zorgt wegens genoeg weerstand en massa, waardoor jouw boot ons halve tot immers een paar mijl ieder uur langzamer gaat varen.

Behalve deze 2 kleuren beschikken over wij tevens blauwe en blauwe anti fouling. Je brengt de anti fouling eenvoudig met op het onderwaterschip door aanvankelijk de huidige laag eraf te halen met een antifouling remover en steekmes. Dit verwijderen van jouw schip is dus een bijzonder gemakkelijke onderneming betreffende de geschikte producten. Voordelig en vlug jouw anti fouling kopen dat kan omdat wij afleveren de antifouling uit voorraad. En wegens 21:00 besteld een volgende werkdag in huis.

Als daar barsten in een gelcoat voortkomen, zuigen een onderliggende polyesterlagen dit mineraalwater op. Betreffende ons osmose verzorging kan het geraken verholpen. Ons osmose behandeling kan ons bijzonder ingrijpende en prijzige klus zijn. Dit kan zijn dus raadzaam het schip echt te verzorgen, dit onderwaterschip regelmatig te voorzien betreffende nieuwe antifouling en een romp veelvuldig proper te maken en eventueel te poetsen en voorzien betreffende een goeie laag speciale wax.

International Micron Plus kan zijn de vernieuwde antifouling betreffende dit topmerk International. De micron-technologie zorgt een polijstende functie aangaande een antifouling. Micron Plus kan zijn geschikt vanwege motorfiets en zeilboten (tot 25 knopen) in zoet en brak/zoutwater en kan op hout, polyester, staal/ijzer, lood en zelfs op aluminium ondergronden.

Juiste eind van het jaargetijde blijft daar ons poreuze, harde laag over. Na een aantal lagen, welke zichzelf in een loop van de jaren vormt, zal u dan ook die in het begin behoren te verwijderen alvorens daar een nieuwe laag wordt aangebracht. Ons met de voordelen aangaande ons harde antifouling is dat hij tussentijds goed vochtig geschuurd en zo doende gepolijst mag worden. Dit levert alweer een gladder oppervlak op en dus verdere snelheid.

Vaar jouw slechts in zoet mineraalwater? Vervolgens kun je vermoedelijk voortreffelijke zónder antifouling betreffende milieubelastende koper ofwel zink. Toepassing harde non-stick coating ofwel ons milieuvriendelijke folie, en haarborstel ofwel spuit jouw boot proper.

Indien een schip altijd betreffende een bakboordzijde naar de zon ligt afgemeerd in de haven gaat de aangroei met bakboord en stuurboord afwijkingen. Bovenal direct bij de waterlijn mag een overduidelijk website verschil optreden. Heel wat valt hier ook niet met te verrichten, u kunt hoogstens dit schip om en om met een punt ofwel betreffende een achterzijde in de box leggen en zo meteen en vervolgens met ons borstel ofwel luiwagen de aangroei verwijderen.

U bezit een klus met de boot. De boot heeft onderhoud benodigd, uw boot heeft schade opgelopen, ofwel dien vervoerd worden? U heeft nauwelijks tijd, zin ofwel kennis om de onderneming alleen uit te voeren? Dan bent u voor OfferteHaven aan het geschikte adres. Via OfferteHaven.nl bereikt u dan ook eenvoudig de beste vakmensen en jachtwerven vanwege al die klussen met de boot.

Tenco Bottom Coat biedt een uitstekende bescherming en kan zijn eenvoudig met te bezorgen en eenvoudigweg in verzorging. Tenco Bottomcoat zwart hecht regelrecht op dit kale staal, beton, hout ofwel polyester buiten het daar ons primer aangewend dien geraken. (toepassing nimmer ons primer tussen Tenco Bottomcoat zwart) Verder hecht Tenco Bottomcoat zwart regelrecht op antieke teer- en bitumenlagen. Een voornaamste kenmerken over Zwart bestaan:

Verminderde levensduur van je schip. Dit niet aanbrengen betreffende antifouling mag daar vanwege zorgen dat de levensduur over je schip beduidend verminderd wordt, door een hierboven genoemde punten

Mag op alle ondergronden inclusief aluminium. Kan direct over de meeste typen antifouling aangebracht geraken, mits die in uitstekende fitheid bestaan. Niet gebruiken in combinatie met VC17m/PTFE- houdende antifouling.

- Mag direct over een meeste typen antifoulings aangebracht worden, mits ze in uitstekende conditie bestaan, ook niet gebruiken incombinatie betreffende VC17m/PTFE­houdende antifoulings.

Aangroei verwijderen betreffende hogedrukspuit: ingeval eerder aangebrachte antifouling op ons paar plaatsen niet goed verdere hecht of bezit losgelaten, verwijder dan dit vuil met ons hogedrukspuit. Volg hierna de stappen bijvoorbeeld beschreven in het kopje hierboven “goede staat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *